Brownies, de dekadenta chokladrutorna, har fångat hjärtan världen över. Ursprungligen från ett klassiskt recept som uppfanns på Chicagos världsutställning 1893, har de blivit en älskad godsak som uppskattas av alla. Men det finns mer med brownies än vad man kan tro.
På Puratos hedrar vi tradition samtidigt som vi omfamnar innovation. Vårt engagemang för kvalitetsingredienser och kreativa lösningar ger bagare och konditorer världen över möjlighet att lyckas.
Vårt fokus på kvalitet och innovation har gjort oss till en pålitlig partner för företag som vill höja sina brownieerbjudanden. Oavsett om det är för omedelbar konsumtion eller för lång hållbarhet, erbjuder vi ett sortiment av produkter som kan förbättra smaken, texturen och presentationen av dina brownies, och säkerställa att varje brownie du skapar är lika härlig och minnesvärd som tillfället den är gjord för.
Vi vet alla att brownien är en amerikansk uppfinning. Men vad många inte vet är att den skapades i Chicago 1893 för Världsutställningen i Chicago. Kocken på The Palmer House Hotel i Chicago blev ombedd att skapa en dessert som kunde packas ner i en lunchlåda för damer att äta medan de deltog i Världsutställningen.
Resultatet blev en superrik, fudgy-chokladkonfekt – Palmer House-brownien. De serveras fortfarande idag på det som nu är The Palmer House Hilton i Chicago. Under åren varierade recepten, men populariteten för denna godsak bleknade aldrig. Brownien blev känd över gränserna och blev en älskad godsak i Europa. Idag är den en global favorit som firas årligen den 8 december som National Brownie Day i USA.
Med kakblandningar kan du snabbt, enkelt och kostnadseffektivt tillverka ett oändligt antal olika kakprodukter. så som sockerkaka, anslag mm.
Upptäck Puratos fruktfyllningar samt populära chokladfyllningar och nöt- och gräddfyllningar som passar dina applikationer och processer.
Puratos vaniljkrämsblandningar ger bagare och konditorer en utsökt och mångsidig vaniljkräm.
Puratos sortiment av fina konditori blandningar erbjuder ingredienser av hög kvalitet, utsökta smaker och färskhet som garanterat lockar och tillfredsställer dina kunder.
Glasyr, fudges och ganacher kan användas för att förädla alla konditori- och bageriprodukter.