Anslut dig till rörelsen mot en hälsosammare, godare och mer hållbar livsstil! De tidigaste bröden bakades med fullkorn. Dessa antika bröd var inte bara fulla av näringsämnen utan erbjöd också en koppling till jorden och samhället. Idag tar vi dessa hälsosamma traditioner in i nutiden med vårt sortiment av fullkorn och frön. I dagens värld, där hälsomedvetenheten ökar, söker konsumenter aktivt efter goda, näringsrika och hållbara alternativ för att förbättra sina kostvanor. Och vad kan vara ett bättre val än att lägga till fullkorn och frön? Med en majoritet av globala konsumenter som uppfattar fullkorn som hälsosamma, har de blivit den självklara ingrediensen för dem som prioriterar sitt välbefinnande. Omfamna den hälsosamma godheten i fullkorn och frön idag genom att lägga till dem i dina bröd!
Hur kan du säkerställa att dina bröd med fullkorn och frön står ut som toppklass på marknaden? Genom att välja de bästa fullkornen och se till att de är mjuka och saftiga, vilket framhäver deras fantastiska smak utan bismaker. Genom att säkerställa att smulan förblir fuktig och färsk och att skorpan förblir krispig.
Puratos erbjuder de perfekta lösningarna för att hjälpa dig att uppnå allt detta på ett konsekvent sätt, gång på gång.
Bakhjälpmedel är en viktig produkt för bageriindustrin. Puratos har det största forskningsteamet som skapar sina egna emulgeringsmedel och sin unika enzymteknik.
Bageriblandningar och brödblandningar är viktiga produkter för professionella bagare och bidrar till att säkerställa kvalitet, användarvänlighet och kostnadseffektivitet.
Margariner och fetter är viktiga ingredienser i alla recept för bagerier och konditorier och utgör lager för alla viennoisserie- och smördegsprodukter.
Emulgeringsmedel bidrar till att förbättra färskheten och den allmänna kvaliteten på bageri- och konditoriprodukter.
Upptäck Puratos fruktfyllningar samt populära chokladfyllningar och nöt- och gräddfyllningar som passar dina applikationer och processer.
Våra äggstrykningsalternativ är UHT-behandlade och kan förvaras i rumstemperatur.