Vårt uppdrag är att hjälpa dig producera överlägsna bröd som gynnar dina kunder, din affärsframgång och vår planet.
På Puratos kombinerar vi över ett sekel av bakningsvisdom med banbrytande innovation.
Genom att bygga på det rika arvet av bakning hjälper vi dig att skapa bröd som inte bara smakar exceptionellt, utan också har en härlig textur, är hållbara, näringsrika och mycket eftertraktade.
Vi är engagerade i kontinuerlig innovation, noggrant undersöker konsumenttrender och förväntningar för att utarbeta innovativa lösningar som ger dig möjlighet att höja konsten att baka bröd.
Our solutions will make your life easier by providing high-quality, convenient ingredients that ensure an impeccable taste and texture.
Our egg-wash alternatives are UHT treated and may be stored at ambient temperatures, and making it convenient in use.
Bakery Glazes are essential for differentiating bakery products and converting passing interest into transaction.
Discover Puratos fruit fillings, as well as popular chocolate filling and nut and cream fillings to suit your applications and processes.
Emulsifiers help to improve the freshness and overall quality of bakery and patisserie products.
Margarines and fats are crucial ingredients in all bakery and patisserie recipes, providing layering for all viennoisserie and puff pastry products.
Bakery mixes and bread mixes are vital products for professional bakers, helping to ensure quality, ease of use and cost-effectiveness.
Sourdough products from Puratos allow you to produce fresh, tasty and high-quality bread products.
Bread Improver is a vital product for the bakery industry. Puratos has the largest research team creating its own emulsifiers and unique enzyme technology.