Blanda alla ingredienser till en homogen deg i en skål med en vinge.
Kavla till 2,5 mm. Skär en skiva som passar till botten av moussen beroende på vilken silikonform som används.
Blötlägg gelatin och vatten i minst 15 minuter före användning.
Värm upp Deli Lemon Pie och gelatin till 30°c.
Vänd ihop den lättvispade Passionata.
Spritsa upp i silikonformen och frys in.
Blanda agar och socker, tillsätt i vattnet tillsammans med Starfruit citron. Låt dra i 15 minuter.
Koka upp blandningen och låt den sjuda i 2 minuter.
Häll upp på en silikonmatta och låt svalna.
Koka socker och vatten till 116-121C och häll på de lättvispade äggvitorna.
Fortsätt att vispa på medelhög hastighet tills smeten har rumstemperatur.
Rita på bakplåtspapper cirklar som är 1 cm mindre än den skiva av mördeg som användes i botten av moussen.
Vänd på bakplåtspappret och spritsa ut marängen efter den ritade linjen.
Värm upp glasyren mellan 35 och 40 °C.
Tillsätt några droppar gul livsmedelsfärg eller gurkmejapulver för att färga den.
Använd en stavmixer för att eliminera luftbubblorna.
Applicera glasyren på moussen vid -18 till -20 °C.