8 min på första hastigheten och 4 min på andra hastigheten
Degtemperatur
25°C
Bulkjäsning
1 hr 30 min. Vik den efter 45 min.
Vägning
Väg upp 450 g deg. Runda dom och täck med plast
Mellanjäsning
45 min i rumstemperatur
Forma
Forma till halvlånga bitar och placera på en mjölad degduk
Slutjäsning
± 2 hrs på 28°C and 80% luftfuktighet
Dekorera innan bakning
Pudra rågmjöl och gör ett snitt i mitten
Bakning
Börja baka vid 240°C med 200 ml ånga. Sänk sedan direkt till 230°C. Baka i 30 minuter vid 230°C. Sedan, 5 minuter vid 220°C med spjället öppet.
Relaterade
Recept
Select package
Added to cart
Izdelek has been added to your cart
Välkommen till Puratos
Vår webbplats använder cookies
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats, för att känna igen upprepade besök och preferenser samt för att mäta och analysera trafik. För att lära dig mer om cookies, inklusive hur du inaktiverar dem, se vår cookie policy . Genom att klicka på "Jag accepterar alla cookies" samtycker du till användningen av alla cookies.