Hållbar Mangokaka

Ingredienser

Arbetssätt

Kaksmet
Blanda alla ingredienser i 5 minuter på medelhastighet. Bred ut på en silikonmatta till 5 mm och grädda.

Crème Diplomat
Blanda Cremyvit Classic Plant-Based och vatten på hög hastighet i fem minuter i en blandningsskål med visptillbehör. Låt vila i några minuter innan du blandar igen för att bryta gelébildningen för hand. Vispa Ambiante tills du får styva toppar av vispad grädde och tillsätt till Cremyvit Classic Plant-Based-blandningen.

Fruktfyllning
Skopa Topfil Finest Mango 70% i en spritspåse och spritsa mellan och ovanpå lagerkakan och grädden.

Vispad Grädde
I blandningsskålen med visptillbehör, vispa Ambiante till styva toppar.

Montering

Skär ut 3 skivor med en diameter på 18 cm av mangokakan, spritsa 120 gram diplomatkräm och 80 gram Topfil Finest Mango 70% mellan varje skiva. Avsluta med den vispade Ambiante och ett lager Topfil Finest Mango 70% ovanpå.

Upptäck

Relaterade Recept