Hållbar Chokladkaka Cacao-Trace Certifierad

Ingredienser

Arbetssätt

Kaksmet

Vispa alla ingredienser i 7 minuter på medelhastighet, i en mixer. Bred ut på en silikonmatta till 7 mm och grädda.

Tid: 14 minuter
Ugnstyp: Däckugn 
Övre temperatur: 180 °C 
Undre temperatur: 180 °C 
Spjäll: stängt 4% vattenförlust


Chokladganache

Värm upp grädden och glukosen till 80 °C och häll över Carat Coverlux/Cakau Dark Cacao-Trace. Använd en stavmixer för en bra emulsion.


Vispad Grädde

Vispa Ambiante Chocolate Flavor till styva toppar, i en mixer


Montering

Skär ut 4 skivor av chokladkakan med en diameter på 20 cm, spritsa 120 gram ganache mellan varje skiva och avsluta med Ambiante choklad, ganache och chokladdekoration.