Fransk Briochebröd

Ingredienser

Arbetsmetod

Spiralblandare

20 min 1:a hastighet + 10 min  2:a hastighet

Degtemperatur 26°C
Jäs i bunke 30 min i rumsteperatur
Väg upp 40 g
Jäsning 5 minuter
Make Up Forma den rund och lägg den i en briocheform med sex bollar.
Sista jäsningen 180 min | 28°C | 80 % luftfuktighet
Dekoration före bakning Applicera Sunset Glaze CL ovanpå med en sprutpistol eller pensel.
Ugnstemperature °C 180° C Botten, 180° C Överst
Baktid 20 min

Final step: After baking, cool down to 32°C then put in a plastic bag and close it.

Extra tip: The butter has to be added after the 20' mixing in first speed.

Om detta receptet

Vi presenterar vårt innovativa recept för brioche-bröd - nyckeln till att minska matsvinnet och hjälpa miljön. Vårt recept använder banbrytande ingredienser som kan minska avfallet med upp till 50 % jämfört med traditionella recept, vilket en stor innebär en förändring för livsmedelstillverkare. 

 

Med LCA-PEF-metoden kan vi beräkna exakt hur stor inverkan vår brioche-brödbröd kan ha. För varje 100 ton brioche som produceras med vårt recept kan våra kunder minska sin miljöpåverkan med motsvarande 2 224 träd. Det är en betydande inverkan och vi är stolta över att göra skillnad i livsmedelsproduktionsvärlden. 

 

Så om du letar efter ett recept på briochebröd som är både gott och hållbart, så leta inte längre. Prova vårt recept i dag och hjälp oss att göra en positiv inverkan på miljön, en brödbit i taget.

Discover

Related recipes