Recept för 3 plåtar på 60x40 cm. Blanda alla ingredienser i en skål med en vinge i 5 minuter på medelhög hastighet. Bred ut på silikonmattan på 7 mm. Grädda i en däckugn vid 180° C i 12-14 min med stängt spjäll. Stapla kakorna och lägg bakplåtspapper emellan dem när de kommer ut ur ugnen.
1 recept för 1 ram på 40x60 cm. Koka upp grädden och häll den över chokladen. Låt svalna till 35 °C och tillsätt smöret. Använd en stavmixer för att få en bra emulsion. Bred ut 500 g per lager (x2) och 250 g på toppen.
Smält chokladen till 40 °C, tillsätt olja och bitarna av Biscuit Success. Används vid 35°C.
Värm upp äggvita och socker till 60 °C i ett vattenbad och vispa sedan upp dem tills de är kalla. Blanda i det siktade mandelpulvret och florsockret. Spritsa ut på bakplåtspapper. Grädda i en däckugn i 130°C i tre timmar med öppet spjäll.
Bygg upp de tre lagren av tårtan med 500 g ganache emellan, använd de 250 g ganache som finns kvar på toppen av tårtan. Frys in och skär till 15x10 cm. Förvara den i kylskåp för att tina och doppa den sedan i chokladöverdraget vid 35 °C.
Dekorera med chokladlockor och stjärnor, lägg till några bitar av Biscuit Success.
Chokladslingor:
På ett granitbord bredar du lite tempererad mörk choklad och skrapar den med en tårtring för att göra slingorna.
Chokladstjärna:
Mellan två plastark breder du ut lite tempererad mörk choklad och skär ut stjärnan med hjälp av en kakform.