Karamellisera sockret och tillsätt de rostade tallfröna. Låt svalna och blanda till en flytande pasta. Smält Belcolade Selection M. Plant-Based Cacao-Trace-chokladen och Belcolade Kakaosmör, blanda med alla ingredienser och temperera det hela till 24 °C. Spritsa fyllningen i en silikonform för miniqueneller. Låt kristallisera i 10 minuter i kylskåp i 5 °C. Avforma och täck med Belcolade Selection M. Plant-Based Cacao-Trace-choklad. Under överdragningen lägg mycket luft på toppen för att uppnå tallfruktseffekt.
Om det här receptet:
Author: Michel Eyckerman
Internatioanl Technical Advisor Chocolate
Discover
Related recipes
Select package
Added to cart
Izdelek has been added to your cart
Välkommen till Puratos
Vår webbplats använder cookies
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats, för att känna igen upprepade besök och preferenser samt för att mäta och analysera trafik. För att lära dig mer om cookies, inklusive hur du inaktiverar dem, se vår cookie policy . Genom att klicka på "Jag accepterar alla cookies" samtycker du till användningen av alla cookies.