Blanda alla ingredienser till karamellen tills det blir en mjuk slät smet. Sprid ut 100 g i en Ø 16 cm stor rostfri ring täckt med bakplåtspapper.
Skiva det färska päronet i ± 5 mm tjocka bitar. Placera dem som en fläkt i karamellsmeten.
Lägg ihop alla ingredienser till kakbotten och mixa med en vinge i 1 minut på låg hastighet och 4 minuter på medelhög hastighet tills du får en homogen smet. Spritsa 400 g på toppen av päronbasen. Grädda ± 35 min vid 180 °C. Vänd på ett galler för att svalna.
Glasera tårtan med Miroir Neutre och strö några nötter på toppen som dekoration. Torka PatisFrance Mini Pears med hjälp av en handduk, rulla dem i socker och bränn dem med en brännare.
Discover
Related recipes
Select package
Added to cart
Izdelek has been added to your cart
Välkommen till Puratos
Vår webbplats använder cookies
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats, för att känna igen upprepade besök och preferenser samt för att mäta och analysera trafik. För att lära dig mer om cookies, inklusive hur du inaktiverar dem, se vår cookie policy . Genom att klicka på "Jag accepterar alla cookies" samtycker du till användningen av alla cookies.