Lägg den färgade degen ovanpå och kavla ut den på 2 mm. Skär trianglar på 17 x 6,5 m och rulla sedan till en 20 g tung croissant.
Slutlig jäsning
120 min i 28ºC - R.H. 85%
Innan bakning
Pensla med Sunset Glaze
Bakning
Ugnstemperatur
210ºC i deck ugn med initial ånga
Baktid
17 min.
Om detta recept
Glasera med sirap. Skär upp och lägg på ett tunt lager Topfil Peach, täck det med diplomatkräm och stäng croissan. Spritsa en fin mohawk av grädde på toppen och dekorera med röda vinbär och en pipett på 4 ml fylld med körsbärssirap.
Discover
Related recipes
Select package
Added to cart
Izdelek has been added to your cart
Välkommen till Puratos
Vår webbplats använder cookies
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats, för att känna igen upprepade besök och preferenser samt för att mäta och analysera trafik. För att lära dig mer om cookies, inklusive hur du inaktiverar dem, se vår cookie policy . Genom att klicka på "Jag accepterar alla cookies" samtycker du till användningen av alla cookies.