3 min på första hastigheten and 6 min på andra hastigheten
Degtemperatur
28°C
Bulkjäsning
5 min
Vägning
För hand: väg bitar på 60 g, runda av. Täck med plast.
Med maskin: väg en bit på 1800g (för 30 bitar), runda av.
Mellanjäsning
5 min
Formning
Runda av (för hand eller med rundningsmaskin), och placera i smorda hamburgerformar. Låt vila i 5 minuter i rumstemperatur. Tryck ner bullarna.
Slutjäsning
1 hr 10 min vid 38°C and 90% luftfuktighet
Dekoration före bakning
Spraya med Sunset Glaze Easy Plus och strö över GrainDesign Confetti.
Bakning
8 min på 240°C.
Relaterade
Recept
Select package
Added to cart
Izdelek has been added to your cart
Välkommen till Puratos
Vår webbplats använder cookies
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats, för att känna igen upprepade besök och preferenser samt för att mäta och analysera trafik. För att lära dig mer om cookies, inklusive hur du inaktiverar dem, se vår cookie policy . Genom att klicka på "Jag accepterar alla cookies" samtycker du till användningen av alla cookies.