Fiber är ett viktigt näringsämne som spelar en avgörande roll för att upprätthålla en hälsosam kost. Faktum är att det är ett superhjältenäringsämne som är välkänt för sin förmåga att reglera matsmältningen, sänka kolesterolnivåerna, kontrollera blodsockernivåerna och mycket mer! Visste du att mörk choklad är en utmärkt källa till fiber? Genom att kombinera mörk choklad med 73 % kakao och sockerreducerad mjölkchoklad skapade vi ett utsökt recept på en chokladbubbelbar med högt fiberinnehåll. 100 g av denna chokladkaka innehåller 17 g fiber och endast 26 g socker, vilket är 36 % mindre än en vanlig chokladkaka. Låt dig inspireras och hjälp dina konsumenter att nå det dagliga rekommenderade fiberintaget.
Smält Belcolade Selection Lait Cacao-Trace Sugar Reduced till 45°C tillsammans med Patisfrance Pralirex Noisette, Belcolade Pure Prime Pressed Cocoa Butter och olja. Temperera denna blandning till 31°C och häll i en espuma sifon. Häll i en form (bar) som är tunt formad med Belcolade Selection Noir Pur Amer 73. Låt kristallisera i 12 timmar vid en temperatur på 16-18°C, med en luftfuktighet under 60%. Stäng formarna med tempererad Belcolade Selection Noir Pur Amer 73.
556.61Kcal
Energy
2328.85Kj
Energy
40.65g
Fat
21.80g
Saturates
30.63g
Carbohydrates
25.76g
Sugars
*
Energy 556.61Kcal | ||
Energy 2328.85Kj | ||
Fat 40.65g | ||
Saturates 21.80g | ||
Carbohydrates 30.63g | ||
Sugars 25.76g | ||
Fibers 17.34g | ||
Protein 8.09g | ||
Salt 0.13mg |