Blanda alla ingredienser på medelhastighet i 5 minuter med en paddeltillsats.
Bred ut smeten jämnt i en ram som är 30x40 cm. Tillsätt smulet (se steg 2) ovanpå och grädda i 35 minuter vid 180°.
Tid: 35 minuter / Övre temperatur: 180 °C / Nedre temperatur: 180 °C / Spjäll: stängt / 14% vattenförlust
Smuldeg
Vispa Mimetic Incorporation och farinsocker med en paddeltillsats. Tillsätt sedan mjölet och blanda till en grov textur.
Alternativ: tillsätt 0,5 till 1% kanelpulver.
Tillsätt smuldegen ovanpå smeten (se steg 1) och grädda tillsammans.
Montering
Bred ut kaksmeten jämnt i en ram som är 30x40 cm, strö över smulet och grädda.
Låt svalna innan du skär den.
Upptäck
Relaterade Recept
Select package
Added to cart
Izdelek has been added to your cart
Välkommen till Puratos
Vår webbplats använder cookies
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats, för att känna igen upprepade besök och preferenser samt för att mäta och analysera trafik. För att lära dig mer om cookies, inklusive hur du inaktiverar dem, se vår cookie policy . Genom att klicka på "Jag accepterar alla cookies" samtycker du till användningen av alla cookies.