Klassisk smulkaka

Ingredienser

Arbetssätt

Kaksmet
Blanda alla ingredienser på medelhastighet i 5 minuter med en paddeltillsats. Bred ut smeten jämnt i en ram som är 30x40 cm. Tillsätt smulet (se steg 2) ovanpå och grädda i 35 minuter vid 180°. Tid: 35 minuter / Övre temperatur: 180 °C / Nedre temperatur: 180 °C / Spjäll: stängt / 14% vattenförlust

Smuldeg
Vispa Mimetic Incorporation och farinsocker med en paddeltillsats. Tillsätt sedan mjölet och blanda till en grov textur. Alternativ: tillsätt 0,5 till 1% kanelpulver. Tillsätt smuldegen ovanpå smeten (se steg 1) och grädda tillsammans.

Montering
Bred ut kaksmeten jämnt i en ram som är 30x40 cm, strö över smulet och grädda. Låt svalna innan du skär den.

Upptäck

Relaterade Recept