Blåbärscheesecake

Ingredienser blåbärscheesecake

 

Innehåll

  1. Patacrout
  2. Färskost
  3. Topfil Plus Blåbär

Instruktioner

Patacrout metoden

Blanda alla ingredienser till en homogen deg. Kavla till 3 mm tjocklek och grädda. Låt svalna och krossa den. Tillsätt 15 % smält Mimetic Incorporation, blanda väl och väg upp 800 gr i en ring med 18 cm diameter. Pressa väl så att du får ett jämnt lager på botten av ringen.

 

Sätt in i en däckugn i 15 minuter, övre och nedre temperatur 180 grader med öppet spjäll.


Färskost

Blanda båda ingredienserna och fyll ringen till toppen. 

 

Sätt in färskosten i varmluftsugnen i 50 min, övre och nedre temperatur 160 grader med stängt spjäll.


Montering

När cheesecaken är kall, bred ett lager Topfil på den.


Discover

Related recipes