Värm olja och vatten, låt det dra i 30 minuter tillsammans med Rosmarinen.
Blanda alla ingredienser utom Topfil Aprikos tillsammans i 4 minuter på medelhastighet.
Spritsa 150 g smet i en kakform.
Bred 50 g Topfil Aprikos över den och avsluta med ytterligare ett lager med 150 g kakdeg.
Blanda samman alla ingredienser till pralin.
Strö pralin över kaksmeten.
Grädda 40 minuter i 170°C på en dubbel plåt.
Dekorera med lite florsocker.
Discover
Related recipes
Select package
Added to cart
Izdelek has been added to your cart
Välkommen till Puratos
Vår webbplats använder cookies
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats, för att känna igen upprepade besök och preferenser samt för att mäta och analysera trafik. För att lära dig mer om cookies, inklusive hur du inaktiverar dem, se vår cookie policy . Genom att klicka på "Jag accepterar alla cookies" samtycker du till användningen av alla cookies.